Välkommen till

Färila Plåtslageri

 

Solceller Sveg

Tänk dig att du kan minska dina elkostnader samtidigt som du gör en insats för miljön genom att installera solceller på ditt hem eller företag. Men det kan vara svårt att veta var man ska börja och hur man ska välja rätt solcellsinstallation för sina behov.

Solceller Sveg

Det är här våra färdiga paket med solcellsinstallationer kommer in i bilden. Vi har gjort det enkelt och prisvärt att få solceller på ditt tak, genom att erbjuda färdiga paket som passar de flesta behoven. Våra paket inkluderar allt du behöver för att komma igång med solceller, från solpaneler och växelriktare till monteringssystem och kablar.

Vi har olika paket att välja mellan, beroende på ditt behov och budget. Våra expertteam hjälper dig också att välja rätt paket för dina behov och förklarar fördelarna med varje alternativ. Vi ser till att installationen går smidigt och att du får högsta möjliga avkastning på din investering.

Vi hjälper
dig med solcellsinstallationer

Om oss

Färila Plåtslageri har varit en del av Färila i Ljusdals kommun i över fyrtio år och befinner sig nu i en föryngringsprocess. Vi har utökat vår kompetens med specialiserad kunskap inom svetsning och smide.

Vi har samlat kompetens från flera generationer av skickliga plåtslagare under vårt tak och tillsammans med vårt nätverk av yrkesmän i bygden kan vi skapa den mest passande lösningen för ditt projekt. Berätta vad du behöver så tar vi hand om det åt dig.

Färila plåtslageri

Tjänster

Solceller

01

Solceller är också en investering för framtiden. De har en livslängd på minst 25 år och kräver minimalt underhåll. Du kan också få bidrag och skattelättnader för att installera solceller, vilket kan göra investeringen ännu mer lönsam.

Ta kontroll över din energiförsörjning och spara pengar på dina elkostnader genom att installera solceller. Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig att komma igång med solceller!

Solcellsinstallation

02

Har du funderat på att installera solceller på ditt hem eller företag? Det är en smart investering som inte bara ger dig en renare och mer hållbar energikälla, utan också sparar pengar på din elräkning. Vi på Färila Plåtslageri är experter på solcellsinstallationer och kan hjälpa dig med allt från planering och design till installation och underhåll. Vi använder oss av de senaste teknologierna och produkterna för att säkerställa att dina solceller fungerar på bästa sätt under många år framöver.

Solceller Sveg
070-347 89 32
Sorrovägen 14, 827 60 Färila

Färila Plåtslageri

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri konsultation och lära dig mer om hur solceller kan gynna dig och din fastighet på lång sikt. Låt oss tillsammans göra en positiv förändring för både dig och miljön.

VI ERBJUDER

Solceller

Solcellerinstallationer